17 червня 2024 року відбувся державний іспит для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Враховуючи сьогоднішні реалії воєнного стану в Україні, державний іспит відбувся у дистанційному форматі на платформі TEAMS. Всі студенти вчасно розпочали виконувати завдання та показали відповідальне ставлення до підготовки, адже результат всіх груп був позитивним. По завершенню іспиту комісія у складі д.е.н, проф. Мащенко М.А., д.е.н., проф. Сергієнко О.А., к.т.н., доц. Білоцерківського О.Б., к.т.н., доц. Соснова І.І. приступила до перевірки робіт й відзначила високий рівень підготовки студентів. Наприкінці, голова комісії завідувач кафедри підприємництва, торгівлі і логістики, д.е.н., професор Марина Мащенко привітала наших бакалаврів із завершенням важливого етапу в їхньому житті! Побажала успішної реалізації всіх задумів!
Чекаємо кожного з вас у магістратурі за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля і логістика»!